انواع روش طراحی سایت
انواع روش طراحی سایت، گزینه های مختلفی را برای ایجاد یک سایت فراهم می کند. هرکدام از انواع روش طراحی سایت مزایا و معایب خود را دارد.
شما پیش از انتخاب یکی از انواع روش طراحی سایت، باید نوع سایت و هدف خود از ایجاد سایت را مشخص کنید. در مقاله “انواع سایت” انواع کاربردهای سایت را توضیح داده ایم.
شما با توجه به هدف و ایده خود از طراحی سایت، باید یکی از انواع سایت را انتخاب کنید. سپس با توجه به بودجه مالی و کاری خود، یکی از انواع روش طراحی سایت را برای شروع کار انتخاب کنید. ذکر این نکته خالی از لطف نیست، که هدف شما، از طراحی سایت مهمترین عامل موفقیت شما خواهد بود. پس از هدف، صبر و پیگیری کارکرد سایت، مهمترین عامل موفقیت شما است.
نا گفته نماند که صاحبان سایت، پیوسته باید از نحوه تعامل کاربران با سایت خود، بازخورد بگیرند. سپس با بررسی رفتار کاربران و شناسایی نیاز آن ها، اقدام به بروزرسانی سایت خود کنند.
اغلب سایت هایی که جنبه تجاری و درآمدزایی دارند، نیاز به پشتیبانی مستمر هم دارند.
ما در یادگار وب و همچنین در مقاله انواع روش طراحی سایت تمام تلاش خود، برای ارایه اطلاعات کامل در زمینه طراحی سایت را انجام می دهیم. درصورتی که سوال بدون پاسخی دارید، و یا در زمینه انواع روش طراحی سایت نیاز به مشاوره دارید، کارشناسان یادگار وب مشتاق ارایه مشاوره و راهنمایی به بازدید کنندگان هستند. برای دریافت مشاوره در همه زمینه های طراحی سایت و همچنین انواع روش طراحی سایت به بخش تماس مراجعه فرمایید.
طراحی سایت وردپرس
طراحی سایت وردپرس یکی از پرکاربردترین روش های طراحی سایت است. وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای رایگان است.
سیستم مدیریت محتوا(Content Management Systemیا به اختصار CMS) یک نرمافزار همراه یا مستقل برای ایجاد، گسترش، مدیریت و ذخیره محتوا در صفحات وب است. محتوای وب سایت شامل متن، گرافیک، عکس، ویدئو، صدا و کد است که برای نمایش محتوا یا تعامل با کاربر استفاده میشود. مدیریت محتوا نقش زیادی در تجارت امروز دارد و پایه و اساس وبلاگ نویسی، انتشار مقالات، اخبار، توضیحات محصولات و … در وب سایت است.
به عنوان مثال وردپرس (WordPress) یکی از این سامانههای مدیریت محتوای وب میباشد که از محبوبیت بسیار بالایی نیز برخوردار است و هر روز که میگذرد بر تعداد کاربران این پلتفرم افزوده میشود. نمونههای دیگری هم از سامانههای مدیریت محتوای وب وجود دارند، به عنوان مثال میتوان از سیستمهای دروپال، جوملا، و… به عنوان سیستمهای مدیریت محتوای دیگر نیز نام برد.
از آنجایی که کدهای وردپرس به صورت متن باز و رایگان هستند، هرکسی می تواند آن را نصب کرده و در صورت نیاز کدها را تغییر دهد. اغلب سایت های که جنبه کاربرد های عمومی دارند را می توانید با وردپرس ایجاد کنید.
مزایای طراحی سایت وردپرس :
- هزینه کم طراحی سایت
- پشتیبانی آسان
- انجام سریع تغییرات
- امنیت متوسط به بالا
- صرفه جویی در زمان طراحی سایت
طراحی سایت کدنویسی
طراحی سایت کدنویسی روش پایه ای برای طراحی سایت است. آنچه که امروز به عنوان انواع روش طراحی سایت شناخته می شود، نتیجه ی توسعه ی طراحی سایت کدنویسی است. در این روش پس از تعریف وساختار وب بایستی با یکی از زبان ها ی برنامه نویسی موجود، شروع به کدنویسی کنید. زبان های مختلفی برای برنامه نویسی وب، توسعه یافته اند. هر یک از این زبان ها قابلیت ها و مزایای خود را دارند که پیوسته در حال بروزرسانی هستند.
طراحی سایت کدنویسی، نیاز به دانش مهندسی نرم افزار دارد. عدم وجود مهندسی نرم افزار در یک سایت کدنویسی شده سبب ناکارآمد شدن سایت می شود. چه از نظر مسایل فنی برنامه نویسی و چه از نظر بازخورد مثبت کاربران سایت. شرح مهندسی نرم افزار و مسایل کدنویسی بسیار طولانی و تخصصی بوده و در حوصله این مقاله نمی گنجد.
طراحی سایت با کدنویسی معمولا قیمت بالایی دارد. کد نوشته شده نزد برنامه نویس به امانت می ماند(مگر با پرداخت هزینه جداگانه که خرید امتیاز کد برنامه محسوب می شود). ولی با این حال مزایای بسیاری دارد. در یک کلام ساده، طراحی سایت با کدنویسی هیچگونه محدودیتی ندارد. سرعت و کیفیت سایت را می توانید تا سطح بالایی ارتقا دهید. و همچنین امکانات متنوعی را تحت عنوان یک سایت ایجاد کنید.
مزایای طراحی سایت کدنویسی
- سرعت اجرای بالای سایت
- پیاده سازی امکانات پیچیده در سایت
- ایجاد نرم افزار های کاربردی- اپلیکیشن موبایل
- حفظ کیفیت سایت زمان ترافیک ورودی بالا
طراحی سایت وبلاگ
طراحی سایت وبلاگ یکی از انواع روش طراحی سایت است که از گذشته مرسوم بوده است. وبلاگ را می توان یک سایت کوچک تعریف کرد، که زیر مجموعه یک سایت بزرگتر است.
در وبلاگ شما بسیاری از امکانات سایت را ندارید. آدرس سایت شما زیر مجموعه ای از آدرس میزبان وبلاگ است. و بدتر از همه تبلیغات میزبان وبلاگ در سایت شما همیشه یافت می شود. با این حال وبلاگ مزایای خود را دارد. اکثر میزبان های وبلاگ خدمات خود را به صورت رایگان ارایه می دهند. کار کردن با وبلاگ نیز نیاز به دانش تخصصی بالا ندارد.
در مقاله “ساخت سایت رایگان با وبلاگ” نحوه ایجاد یک وبلاگ به صورت رایگان، را توضیح داده ایم.
طراحی سایت با سایت ساز
سایت ساز ها نوعی سیستم مدیریت محتوا شخصی هستند. ولی با تفاوت های محدود کننده. در مقابل کار با آن آسان تر بوده و شما برای چنین سایتی هزینه پرداخت می کنید.
سایت سازها، یک سایت کدنویسی شده هستند. چندین قالب آماده برای کاربرد های مختلف( مثل سایت شرکتی و فروشگاهی) دارند. کاربر پس از پرداخت هزینه سالیانه، یکی از چندین قالب موجود را انتخاب کرده و محتوای خود را در آن وارد می کند. در این گونه سایت ها محدودیت برای تغییرات در قالب و امکانات وجود دارد.