طراحی سایت یکی از مقوله های نوین دنیاست، که اجتناب از آن به راحتی ممکن نیست. فرصت ها و امکاناتی که شبکه اینترنت و به دنبال آن طراحی سایت فراهم می آورد، هر کاربری را ترغیب به استفاده از خدمات اینترنتی می نماید.

فرض کنید شما می خواهید اطلاعاتی در مورد طراحی سایت کسب کنید. برای این کار دو راه حل وجود دارد. راه حل اول، مراجعه حضوری به چندین شرکت طراحی سایت و همچنین افراد متخصص در طراحی سایت است. راه حل دوم بازدید از وب سایت همین شرکت ها و متخصصین است. کاملا روشن است که در صورت بهره گیری از خدمات مجازی، به طور قابل ملاحضه ای در وقت و زمان خود صرفه جویی می نمایید. همچنین گزینه های بیشتری نیز در دسترس شما قرار می گیرد، چرا که جستجوی خود را نه در یک منطقه یا شهر، بلکه در یک استان و کل کشور انجام می دهید.

حال فرض نماید شما مسئول بازاریابی و فروش مجموعه خود هستید. آیا ترجیح می دهید اطلاعات مربوط به محصولات و یا خدمات خود را به صورت تلفنی یا حضوری برای هر مشتری توضیح دهید؛ و یا اینکه این اطلاعات را در قالب یک فضای مجازی اختصاصی، در دسترس هزاران و حتی میلیون ها کاربر اینترنت قرار دهید.

این مثال در زمینه های گوناگون نیز صادق است. برقراری ارتباط در زمان کوتاه، ایجاد ارتباط از راه دور، تعامل با تعداد زیاد مخاطب مهمترین دلایل گرایش جوامع به شبکه اینترنت است. علاوه براین مزایا، سیستم های اتوماسیون مجازی، بسیاری از وظایف را به صورت اتوماتیک و بدون دخالت انسانی انجام می دهند. بنابراین کاربر زمان بیشتری جهت تصمیم گیری و مدیریت کار خواهد داشت.

 

با توجه به کاربردهای متنوع وب سایت، مزایای بسیار زیادی برای طراحی سایت وجود دارد. صرفه جویی در زمان، دیده شدن توسط مشتریان بدون مجدودیت جغرافیای، ارایه خدمات بصورت هوشمند و بدون دخالت انسانی، ایجاد پل ارتباطی ۲۴ ساعته، نمایش اعتبار و وجهه تخصص یک مجموعه، گوشه ای از مزایای فراوان طراحی سایت هستند.

۶ دلیل برای طراحی سایت

چرا به سایت نیاز داریم؟ برای کسب و کار من، کاربرد طراحی وب سایت چیست؟

  • افزایش دسترسی: وب سایت کمک می کند تا به افراد بیشتری دسترسی پیدا کنیم، این افراد مشتریان احتمالی ما هستند.
  • حضور آنلاین: به مشتریان امکان می دهد در هر زمان و از هر مکان ما را پیدا کنند. با آنلاین بودن، احتمال رفتن مشتریان به سمت رقبا کاهش می یابد.
  • افزایش اعتبار: حضور آنلاین، کسب و کار را حرفه ای تر می کند. همچنین ضریب اعتماد مشتریان را افزایش می دهد.
  • گسترش بازار: وب سایت می تواند از سراسر جهان مشاهده شود. بنابراین، ممکن است مشتریان بالقوه را، از نقاط مختلف کشور و حتی جهان پیدا کنیم.
  • مقرون به صرفه: فروشگاه اینترنتی، یا خدمات الکترونیک در مقایسه با یک فروشگاه واقعی یا سازمان، بسیار مقرون به صرفه است. هزینه های عملیاتی، دستمزدها، هزینه آب و برق و غیره کاهش می یابد. همچنین سایت نوعی از از تبلیغات فراگیر است که یک بار برای همیشه هزینه آن را می دهیم.
  • تعامل با مشتری: برای مشتریان آسان تر است که به صورت آنلاین تماس بگیرند، سؤال بپرسند و بازخورد بدهند. ارتباط با کاربران کمک می کند تا محصولات  و خدمات را بهبود ببخشیم. و در نهایت فروش را افزایش دهیم.

وب سایت چیست؟

وب سایت چیست؟ به زبان ساده، وب سایت مجموعه ای از صفحات وب است که تحت یک دامنه اینترنتی در دسترس قرار دارند. دامنه اینترنتی همان نام و یا آدرس وب سایت است. صفحات وب می تواند شامل متن، عکس، ویدیو و حتی نرم افزارهای کاربردی باشند. مجموعه فایل های وب سایت(صفحات وب) می تواند روی یک هاست اینترنتی(کامپیوترهای قدرتمندی که به صورت ۲۴ ساعته روشن و متصل به اینترنت هستند) قرار گیرند، و یا روی یک سرور محلی (مخصوص سامانه های درون سازمانی) ذخیره شوند.

دسترسی به سایت، از طریق مرورگر وب و با استفاده از نام یا همان آدرس سایت امکان پذیر است. مرورگر وب یک نرم افزار مخصوص مشاهده صفحات وب است. این نرم افزار می تواند روی کامپیوتر، موبایل، وسایل هوشمند(تبلت، تلوزیون، BMS، میکروکنترلر و …) نصب شوند. یکی از مهمترین مزیت های وب سایت نیز دسترسی آسان از طریق دستگاه های مختلف است.

جهت دریافت اطلاعات مفصل درباره چیستی وب سایت، می توانید مقاله “وب سایت چیست؟” را مطالعه فرمایید.

انواع سایت

انواع سایت برای تحقق ایده های مختلف طراحی و پیاده سازی شده اند. برخی از این ایده ها نیاز بسیاری از افراد است. مثل شبکه های اجتماعی یا فروشگاه آنلاین.

همانطور که در بخش قبل ذکر شد، وب سایت به صورت ۲۴ ساعته در دسترس کاربران قرار می گیرد. اتوماسیون مجازی کارها را به صورت اتوماتیک انجام داده که باعث افزایش دقت کار و کاهش دخالت انسانی می گردد. همچنین مخاطبین شما می تواند میلیون ها نفر باشند. همین مزایا پتانسیل فوق العاده ای جهت پیاده سازی یک ایده و حتی تولد ایده های جدید فراهم می آورد.

شناخت انواع سایت، یکی از مهمترین گام ها جهت طراحی سایت است. چرا که شما برای سفارش طراحی سایت، باید از قابلیت های سایت مخصوص کسب و کار و  ایده خود اطمینان حاصل نمایید.

جهت دریافت اطلاعات کامل تر در مورد انواع سایت، می توانید به مقاله “انواع سایت” مراجعه فرمایید.

انواع سایت، را می توان به دو صورت دسته بندی نمود:

  • کاربرد انواع سایت
  • روش های طراحی سایت
 

انواع کاربرد سایت

انواع کاربرد سایت بسیار گسترده است. شاید نتوان همه انواع کاربرد سایت را توضیح داد. با این حال برخی از انواع کاربرد سایت بسیار مرسوم هستند. با توجه به قابلیت های شبکه اینترنت اغلب مجموعه های تجاری برای دستیابی به بازار وسیع تر و درآمد بیشتر گرایش شدیدتری به استفاده از سایت دارند. اغلب ایده ها برای طراحی سایت، در کنار ارایه خدمات و مطالب مفید به کاربر دارای یک طرح درآمدزایی نیز می باشند؛ مگر اینکه هدف ایده از طراحی سایت عام المنفعه باشد.

حال انتخاب با شماست که چه اطلاعات و خدماتی را می خواهید با کاربران به اشتراک بگذارید. به بیان دیگر، هدف شما از طراحی سایت چیست؟ نقطه شروع طراحی سایت هدف و ایده شماست. فروش مستقیم محصولات تولیدی، معرفی خدمات و موجودیت شرکت، فروشگاه اینترنتی، مجله های خبری و سرگرمی، خدمات آنلاین و حتی نرم افزار های اشتراکی از اقسام رایج کاربردهای سایت هستند.

در ادامه ۱۴ کاربرد مختلف برای انواع سایت به صورت مختصر معرفی می شوند:
  1. سایت بلاگ: وبلاگ نوعی سایت کوچک است که برای انتشار اطلاعات شخصی استفاده می شود. وبلاگ را میتوانید به صورت رایگان روی میزبان های سرویس وبلاگ ایجاد کنید. وبلاگ مانند یک دفترچه خاطرات شخصی است که هر اطلاعاتی شامل عکس و متن می توان روی آن قرار داد.
  2. سایت های سرگرمی: به کاربران اجازه تماشای فیلم، پخش موسیقی و بازی های آنلاین را می دهند. به عنوان نمونه سایت “www.aparat.com” برای تماشای ویدیو.
  3. وب اپیلکیشن: وب اپلیکیشن یا همان نرم افزار تحت وب(اپلیکیشن همان نرم افزار است)، یکی از مهمترین انواع سایت ها می باشد. با وب اپلیکیشن می توان هر نوع نرم افزاری را در قالب یک وب سایت پیاده سازی کرد. به عنوان مثال نرم افزار های حسابداری، انبارداری، اتوماسیون سازمان ها و… . همچنین وب اپلیکیشن ها بستری برای ساخت اپلیکیشن های موبایل و رایانه، که قابل اجرا روی انواع سیستم ها می باشند(اندروید-IOS-ویندوز-لینوکس)، به شمار می روند.  وب اپلیکیشن، می تواند هر ایده ای را تبدیل به نرم افزاری قابل استفاده روی دستگاه های مختلف نماید.
  4. سایت شرکتی: از پرکاربردترین انواع سایت که برای معرفی کسب و کار شرکت ها و اشخاص استفاده می شوند. مثل “yadegarweb.ir” که برای معرفی خدمات طراحی سایت است.
  5. وب سایت فروشگاهی: امکان خرید یا فروش کالا به صورت اینترنتی را فراهم می کند. مثل “www.amazon.com
  6. وب سایت شخصی: افراد برای معرفی بیوگرافی و رزومه خود اینگونه سایت ها را می سازند. مانند”www.cristianoronaldo.com” که وب سایت شخصی فوتبالیست کریستیانو رونالدو است.
  7. سایت عضویت: سایت هایی که اطلاعات و محتوای دست اول و ارزشمند را در اختیار اعضای ثبت نام شده قرار می دهند. ممکن است برای بعضی یا همه این اطلاعات از کاربر هزینه دریافت شود. مثل “www.filimo.com” برای پخش آنلاین فیلم.
  8. وب سایت شبکه اجتماعی: به کاربران اجازه ایجاد حساب کاربری و برقراری ارتباط با دوستان خود را می دهد. وب سایت اینستاگرام “www.instagram.com” در ایران به دلیل استفاده از اپلیکیشن اینستاگرام  کمتر شناخته شده است، در حالی که امکانات داخل اپلیکیشن و سایت اینستاگرام یکی هستند.
  9. وب‌ سایت آموزشی: وب‌سایت‌های مدارس، دانشگاه‌ ها و آموزشگاه های مستقل که اطلاعاتی درباره دوره‌های آموزشی ارایه می‌دهند. همچنین مطالب آموزشی را بصورت آنلاین در اختیار دانشجویان قرار می دهند. مثال: www.yale.edu (وب سایت دانشگاه ییل که اطلاعاتی در مورد برنامه های مختلف کارشناسی و کارشناسی ارشد، روش پذیرش، و همچنین برخی دوره های آنلاین را ارائه می دهد).
  10. وب سایت دولتی: انواع مختلف اطلاعات و خدمات را ارائه می دهد و در زمان بسیار صرفه جویی می کند. مثال: www.mfa.gov.ir (وب سایت رسمی وزارت خارجه ایران که شامل اطلاعات برنامه های مختلف دولتی مانند پاسپورت و خدمات کنسولی است).
  11. سایت موتور جستجو: به کاربران کمک می کند تا اطلاعاتی را در وب جستجو کنند و نتایج مورد نظر را پیدا کنند. مثال: www.google.com (معروف ترین وب سایت موتور جستجو).
  12. سایت فروم: سایت فروم، محلی برای پرسش و پاسخ در زمینه های مختلف است. در فروم ها کاربران پس از ایجاد یک حساب کاربری، می توانند سوالی را بپرسند. سپس دیگر کاربران به سوال پرسیده شده پاسخ دهند، و حتی تعداد بیشتری از کاربران در مورد پاسخ های داده شده بحث کنند.سایت فروم معمولا برای زمینه های علمی و کاری مختلف کاربردهای فراوانی دارد. به طور مثال تعداد زیادی از مهندسان کامپیوتر و برنامه نویسان در سایت “www.stackoverflow.com”  عضو هستند، که مکانی برای پرسش و پاسخ خطاهای برنامه نویسی است.
  13. سایت خبری: سایت هایی وابسته به خبرگزاری های مختلف که برای انتشار اخبار استفاده می شوند. مانند “www.farsnews.ir
  14. سایت ویکی:وب سایت ویکی یا دانشنامه آزاد، نوعی سایت برای انتشار رایگان مطالب علمی و اطلاعات هستند. وب سایت ویکی یکی از انواع سایت هایی است که توسط نهادها به صورت غیرانتفاعی ایجاد می شوند. افراد مختلف می توانند مقاله های علمی و اطلاعات را در زمینه های مختلف در این سایت ها قرار بدهند. مانند:ویکی پدیا

انواع روش طراحی سایت

در این بخش روش های مختلف جهت طراحی سایت را معرفی می کنیم. انواع روش طراحی سایت، امکانات و مزایای گوناگونی برای طراحی سایت را فراهم می کند.

شما پیش از انتخاب یکی از انواع روش طراحی سایت، بایستی نوع سایت و هدف خود از ایجاد سایت را مشخص نمایید.

در این بخش روش های طراحی سایت، بصورت مختصر بررسی می شوند. برای اطلاعات کامل در مورد انواع روش طراحی سایت به صفحه “انواع روش طراحی سایت” مراجعه کنید.

در اینجا ۴ روش طراحی سایت را مرور می کنیم:

طراحی سایت وردپرس

طراحی سایت وردپرس یکی از پرکاربردترین روش های طراحی سایت است. وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای رایگان است.

سیستم مدیریت محتوا(Content Management Systemیا به اختصار CMS) یک نرم‌افزار همراه یا مستقل برای ایجاد، گسترش، مدیریت و ذخیره محتوا در صفحات وب است. محتوای وب سایت شامل متن، گرافیک، عکس، ویدئو، صدا و کد است که برای نمایش محتوا یا تعامل با کاربر استفاده می‌شود. مدیریت محتوا نقش زیادی در تجارت امروز دارد و پایه و اساس وبلاگ نویسی، انتشار مقالات، اخبار، توضیحات محصولات و … در وب سایت است.

مزایای طراحی سایت وردپرس :
  • هزینه کم طراحی سایت
  • پشتیبانی آسان
  • انجام سریع تغییرات
  • امنیت متوسط به بالا
  • صرفه جویی در زمان طراحی سایت

طراحی سایت کدنویسی

طراحی سایت کدنویسی روش پایه ای برای طراحی سایت است. آنچه که امروز به عنوان انواع روش طراحی سایت شناخته می شود، نتیجه ی توسعه ی طراحی سایت کدنویسی است. در این روش پس از تعریف وساختار وب بایستی با یکی از زبان ها ی برنامه نویسی موجود، شروع به کدنویسی کنید. زبان های مختلفی برای برنامه نویسی وب، توسعه یافته اند. هر یک از این زبان ها قابلیت ها و مزایای خود را دارند که پیوسته در حال بروزرسانی هستند.

طراحی سایت با کدنویسی معمولا قیمت بالایی دارد. کد نوشته شده نزد برنامه نویس به امانت می ماند(مگر با پرداخت هزینه جداگانه که خرید امتیاز کد برنامه محسوب می شود). ولی با این حال مزایای بسیاری دارد. در یک کلام ساده، طراحی سایت با کدنویسی هیچگونه محدودیتی ندارد. سرعت و کیفیت سایت را می توانید تا سطح بالایی ارتقا دهید. و همچنین امکانات متنوعی را تحت عنوان یک سایت ایجاد کنید.

مزایای طراحی سایت کدنویسی
  • سرعت اجرای بالای سایت
  • پیاده سازی امکانات پیچیده در سایت
  • ایجاد نرم افزار های کاربردی- اپلیکیشن موبایل
  • حفظ کیفیت سایت زمان ترافیک ورودی بالا

 

طراحی سایت وردپرس:

  • هزینه کم طراحی سایت
  • طراحی سایت در زمان کوتاه
  • مناسب برای کاربرد های عمومی(فروشگاه، شرکتی، شخصی)
  • مناسب برای سایت متوسط

طراحی سایت کدنویسی:

  • پیاده سازی امکانات پیچیده
  • سرعت و کیفیت بالا
  • قیمت طراحی سایت بالا
  • مناسب برای سایت های بزرگ

 

طراحی سایت وبلاگ

طراحی سایت وبلاگ یکی از انواع روش طراحی سایت است که از گذشته مرسوم بوده است. وبلاگ را می توان یک سایت کوچک تعریف کرد، که زیر مجموعه یک سایت بزرگتر است.

در وبلاگ شما بسیاری از امکانات سایت را ندارید. آدرس سایت شما زیر مجموعه ای از آدرس میزبان وبلاگ است. و بدتر از همه تبلیغات میزبان وبلاگ در سایت شما همیشه یافت می شود. با این حال وبلاگ مزایای خود را دارد. اکثر میزبان های وبلاگ خدمات خود را به صورت رایگان ارایه می دهند. کار کردن با وبلاگ نیز نیاز به دانش تخصصی بالا ندارد.

طراحی سایت با سایت ساز

سایت ساز ها نوعی سیستم مدیریت محتوا شخصی هستند. ولی با تفاوت های محدود کننده. در مقابل کار با آن آسان تر بوده و شما برای چنین سایتی هزینه پرداخت می کنید.

سایت سازها، یک سایت کدنویسی شده هستند. چندین قالب آماده برای کاربرد های مختلف( مثل سایت شرکتی و فروشگاهی) دارند. در این روش طراحی سایت، امکان تغییر در قالب و یا امکانات سایت محدود به مشروط به پرداخت هزینه های اضافی است.

راه اندازی و بهره برداری سایت

مراحل راه اندازی و بهره برداری، سایت مهمترین اطلاعاتی  ایست که هر سفارش دهنده سایت نیاز دارد.

 اغلب مشتریان سایت، با یک ایده و هدف اقتصادی اقدام به سفارش طراحی سایت می نمایند. شناخت چیستی و روش های طراحی سایت، مشتریان را برای سفارش صحیح راهنمایی می کند؛ اما مهمترین مساله در ذهن هر مشتری طراحی سایت، سرمایه گذاری، زمان و درنهایت بهره برداری و درآمدزایی از سایت است.

یک قاعده کلی جهت درآمدزایی از سایت ها وجود دارد؛ جذب حداکثری مخاطب، سپس فروش محصول یا خدمات به مخاطبین.

سه مرحله کلی جهت راه اندازی و بهره برداری از سایت وجود دارد: ساخت، تبلیغات و بازخورد-اصلاح. بنابراین نباید انتظار داشت که بلافاصله پس از طراحی سایت شما درآمد کسب نمایید. به علاوه سایت نیز مانند هر ماهیت تجاری نیاز به نگهداری و به روز رسانی دارد. همچنین بازدهی سایت ثابت نبوده و با توجه به کیفیت ساخت-نگهداری-بروزرسانی متفاوت خواهد بود.

اجازه دهید با یک مثال ساده این مراحل را توضیح دهم. شما یک فروشگاه، کلینیک یا حتی سالن آرایش افتتاح می کنید(اجاره ملک،دکوراسیون محیط، خرید تجهیزات و مواد اولیه). تا اینجا شما مرحله ساخت را پشت سر گذاشتید. طبیعی است که در روز افتتاحیه مشتری نخواهید داشت، چون کسی شما را نمی شناسد. مرحله دوم تبلیغات و برای کسب و کار خود است. با توجه به نوع و میزان تبلیغات شما تعداد متفاوتی مشتری به سمت شما می آیند. در اینجا مرحله دوم تکمیل شد. در مرحله آخر بایستی به گونه ای با مشتریان رفتار شود که علاوه بر اینکه مشتری دایمی شما باشند، شما را به دیگران نیز پیشنهاد کنند. به بیان ساده تر نیازهای مشتری را بشناسید و آن را برآورده سازید. این مرحله به صورت پیوسته در مجموعه شما جریان دارد و همیشگی است.

سفارش طراحی سایت

سفارش طراحی سایت شامل ارایه درخواست طراحی سایت، عقد قراداد کاری و در نهایت تحویل گرفتن سایت می باشد. ابتدا شما با انتخاب یک نوع سایت(شرکت،فروشگاهی و …) و تکمیل لیست نیازمندی های خود، سفارش خود را با یک شرکت و یا شخص طراح سایت نهایی می کنید. توافق قیمت در مقابل امکانات در این مرحله صورت می گیرد. در پایان این مرحله شما سایت خود را طبق توافق از طراح سایت تحویل می گیرد. اکنون شما مالک سایت خود هستید.

در اکثر سفارش های تجاری، صرفا هزینه طراحی سایت درنظر گرفته می شود؛ اما به خاطر داشته باشید که طراحی سایت پایان کار نیست بلکه آغاز راه اندازی موجودیتی است که نماینده شما در دنیای اینترنت می باشد.

تبلیغات سایت

تبلیعات سایت برای سایت های جدید حکم محرک برای جذب مخاطبین را دارد. هرچند روش اساسی برای جذب مخاطب تولید محتوای مفید است. اما طبیعی ایست سایتی که به تازگی راه اندازی شده، در جایی شناخته شده نیست.

موتور جستجوی گوگل، به صورت اتوماتیک محتوای تمامی سایت ها را بررسی و رتبه بندی می نماید. این رتبه بندی براساس فاکتورهایی مثل موضوع ، طول عمر، لینک از سایت های معتبر، رعایت استاندارد های وب و … انجام می گیرد. کسب اعتبار در نزد گوگل به صورت پیوسته در طی زمان صورت می پذیرد.

بتبلیغات سایت تنها یک عامل تسریع کننده برای جذب مخاطب است. در صورتی که بخواهید در زمان کوتاه تر به مخاطب و درآمدزایی بیشتر برسید، تبلیغات سایت ضروری است. تبلیغات سایت می تواند اینترنتی، محیطی، پیامکی و حتی تلوزیونی باشد. کم هزینه ترین و موثر ترین تبلیغات برای رشد سایت، تبلیغات اینترنتی است. که به صورت اجاره بنر و یا معرفی در سایت های معتبر و پربازدید انجام می شود.

بازخورد و بهینه سازی سایت

ثبت بازخورد و بهینه سازی سایت، حضور مستمر سایت شما را در رتبه های اول گوگل تظمین می کند. شبکه وب هر ساعت و هر لحظه شاهد تغییرات بسیار زیاد است. ایجاد سایت های جدید، تولید محتوای جدید، شروع کمپین های تبلیغاتی سایت ها، همه این موارد عواملی هستند که  ممکن است رتبه شما نزد گوگل به سایت دیگری واگذار شود. همیشه به خاطر داشته باشید بجز شما، دیگران نیز برای رسیدن به رتبه های بالاتر تلاش می کنند. این یعنی رقابت بین سایت ها.

ثبت بازخورد با رصد مداوم ساختار سایت و رفتار کاربران صورت می پذیرد. یعنی مشخص نماییم که سایت در چه وضعیتی قرار داشته(تعداد بازدید و رعایت آخرین استاندارد ها) و کاربران در سایت ما چه رفتاری دارند(آیا کاربر به سایت اعتماد نموده و خرید می کند؟).

سپس با توجه به وضعیت موجود، و تطابق آن با خواسته های شما عملیات اصلاح و توسعه سایت انجام می شود. این مرحله از طراحی سایت بایستی به صورت مداوم پیگیری شود. مگر اینکه تمایلی به جذب مخاطب بیشتر نداشته باشید. تعداد رقیب های شما در سطح اینترنت، میزان فعالیت این مرحله را مشخص می کند. یعنی اگر رقبای بیشتری دارید، باید بیشتر تلاش نمایید.

قیمت طراحی سایت

قیمت طراحی سایت از مهمترین فاکتورهای مورد توجه مشتریان است. قیمت های گوناگون طراحی سایت موجب سردرگمی مشتریان می شود. بنابراین سعی داریم تا عوامل موثر بر قیمت طراحی سایت ونحوه محاسبه قیمت طراحی سایت را شرح دهیم. مهمترین عاملی که قیمت طراحی سایت را مشخص می کند، زمان صرف شده برای ساخت سایت است. همچنین هزینه های جانبی دیگری نیز برای قیمت طراحی سایت وجود دارد.

هزینه های جانبی طراحی سایت

طراحی سایت به جز دستمزد پرداختی به شخص طراح، چند نوع هزینه جانبی نیز دارد. اول از همه هزینه خرید دامنه است. دامنه ملی یا .ir در حدود ۲۰ هزار تومان و سالیانه است. دامنه های بین المللی و .com به ازای ۱۲ دلار آمریکا برای هر سال است. همچنین یک فضا برای قرار دادن فایل های سایت نیاز است. هزینه اجاره هاست، بنا به شرایط و امکانات سایت از ۵۵۰ هزار تومان شروع می شود. برای اغلب سایت های شرکتی و فروشگاه های نوپا که با وردپرس طراحی می شوند، این هزینه در حدود ۷۰۰ هزار تومان خواهد شد. توجه فرمایید که اختلاف قیمت هاست، ناشی از میزان ترافیک ماهیانه، حجم فضای ذخیره سازی و همچنین قدرت سخت افزاری هاست می باشد.

هزینه های ذکر شده جهت در دسترس بودن سایت ضروری بوده و بصورت سالیانه پرداخت خواهند شد.

قیمت طراحی سایت وردپرس

همانطور ذکر شد، قیمت طراحی سایت با توجه به زمان مورد نظر برای طراحی سایت تعیین می شود. قیمت طراحی سایت با وردپرس هم از این قاعده مستثنی نیست.

وردپرس یک قالب آماده برای طراحی سایت می باشد. با این وجود برای خرید دامنه و هاست، نصب و پیکربندی سیستم وردپرس و انجام تنظیمات اولیه یک زمان ثابت مورد نیاز است. ممکن است که برای طراحی سایت وردپرس پیشنهاد قیمت های بسیار پایینی به شما بدهند. در این صورت شما سایتی را تحویل خواهید گرفت که بجز نصب وردپرس و تنظیمات اولیه کار خاصی روی سایت انجام نشده است(عملکرد چنین سایتی دقیقا همانند ماکت و در حد نمایش صرف است).

قیمت طراحی سایت شرکتی وردپرس

طراحی سایت شرکتی مخاطبان زیادی دارد. از طرفی نیز طراحی سایت شرکتی نسبت به دیگر طراحی ها قیمت پایین تری دارد. سایت های شرکتی معمولا امکانات خاصی نیاز نداشته و با وردپرس طراحی می شوند.

قیمت طراحی سایت شرکتی از ۴ میلیون تومان شروع می شود. این قیمت بابت نصب و راه اندازی سایت با وردپرس، طراحی صفحات اول و ارتباطی، ورود محتویات اولیه، ایحاد فهرست محتوا طبق نیاز مشتری و ورود اولیه محتوا به سایت می باشد. یعنی قیمت سایت پایه بودن امکانات خاص.

با توجه به انتظارات اکثر مشتریان، قیمت طراحی سایت شرکتی ۹ میلیون تومان می باشد. کیفیت این سایت در خد متوسط به بالا بوده و برای شروع یک بیزینس آنلاین مناسب است. در صورتی که مشتری انتظارات بالاتری داشته باشد، این قیمت نیز افزایش خواهد یافت. چرا که کیفیت، نیازمند کار و صرف زمان است.

قیمت طراحی سایت فروشگاهی وردپرس

طراحی سایت فروشگاهی نیازمند ابزارهایی است که در وردپرس با کیفیت بالایی ارایه می شوند. از این رو برای طراحی سایت فروشگاهی، انتخاب وردپرس بسیار معفول است.

قیمت طراحی سایت فروشگاهی از ۸.۵ میلیون تومان شروع می شود. این قیمت نیز بابت طراحی یک فروشگاه اینترنتی پایه است. در این سایت مشتری قابلیت خرید داشته و آموزش های لازم جهت افزودن کالای جدید و اصلاح قیمت ها ارایه می شوند.

قیمت طراحی سایت کدنویسی

قیمت طراحی سایت کدنویسی پس از آنالیز سفارش مشتری مشخص می گردد. علت این مساله هم، تفاوت سفارش مشتریان با یکدیگر است. به طور کلی طراحی سایت با کدنویسی، مخصوص ایجاد نرم افزارهای تحت وب، اتوماسیون اداری، وب سایت هایی با کیفیت بسیار بالا و امکانات خاص می باشد. از این رو جزییات سفارش و نیازمندی های مشتری مهم ترین عامل تعیین کننده قیمت طراحی سایت با کدنویسی است. طراحی سایت با کدنویسی به طور معمول از سایت های وردپرسی گرانتر است. لازم به ذکر است به دلیل انجام فرآیند طراحی و برنامه نویسی، حقوق معنوی نرم افزار نزد شخص طراح محفوظ است. یعنی مشتری به کدهای نوشته شده دسترسی ندارد و نمی تواند سایت طراحی شده را به شخص دیگری بفروشد. در صورتی که مشتری مایل به خرید حق معنوی نرم افزار هم باشد، قیمت حق معنوی حداقل ۲ برابر قیمت خود نرم افزار است. این درصورتی است که شخص طراح مایل به فروش سورس کد نرم افزار باشد.

خدمات طراحی سایت

خدمات طراحی سایت شامل کلیه خدماتی است که در مرحله ساخت، نگهداری و توسعه سایت از طرف شرکت طراحی سایت به مشتریان ارایه می گردد. همچنین جهت نگهداری و توسعه ی سایت نیز باید فعالیت هایی صورت بگیرد. خدمات نگهداری ضروری بوده و خدمات توسعه اختیاری بنا به نیاز مشتری می باشد.

خدمات ضروری طراحی سایت

  • تمدید سالیانه دامنه
  • تمدید هاست و فضای میزبانی
  • پشتیبان گیری از اطلاعات سایت
  • رفع خطاهای احتمالی

خدمات توسعه ی  طراحی سایت

  • تولید محتوا
  • بررسی وضعیت سئو و آمار بازدید
  • بررسی وضعیت بازخورد کاربران سایت

شرکت طراحی سایت

امروزه شرکت ها و حتی اشخاص زیادی در زمینه طراحی سایت فعال هستند. نمیتوان از بین این اشخاص به راحتی بهترین را انتخاب نمود. چرا که نیازمند بررسی فاکتورهای مختلفی مانند کیفیت، قیمت، پشتیبانی و پاسخ دهی، توجه به نیاز مشتری و … می باشد.

شما می توانید با مراجعه به بخش نمونه کارها و صحبت با مشتریان قبلی از کیفیت و تخصص شرکت طراحی سایت اطمینان حاصل نمایید. همچنین اشخاص حقوقی و دارای مجوزهای قانونی از اعتبار حقوقی حداقلی برخوردار بوده، و مشتری می تواند در صورت نارضایتی خواسته های خود را پیگیری نماید.

بیشتر بخوانید